NL | FR | EN | ES
Organisatie voor Clandestiene Arbeidsmigranten
»  Rechtengids
»  Infofiche
»  Werken als zelfstandige?
»  Leven zonder papieren
»  EU-burgers
»  Veelgestelde vragen
»  Juridische informatie

 

 

   

 

OR.C.A. is lid van:

  

 

 

Rechtengids

Verblijf je in België zonder wettig verblijf? Werk je in dienst van een Belgische of een buitenlandse baas? Wil je meer informatie over je rechten als werknemer? Dan is deze gids voor jou bedoeld.

Rechtengids 2014!

Dankzij de steun van FGTB, ACV, CIRE en het Federaal Migratie Centrum stelt OR.C.A. vandaag een geactualiseerde versie voor van de Rechtengids voor Werknemers Zonder Papieren (voor het eerst gepubliceerd in 2006, tweede druk 2009). Met alle nuttige informatie en tips, die we dankzij de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan nog hebben kunnen verbeteren. De gids wordt deze keer uitgebreid met twee talen Arabisch en Portugees.

De rechtengids kan gedownload worden in zes talen van op deze website (Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Arabisch en Portugees), of besteld worden door een mail te sturen naar OR.C.A. Vermeld duidelijk je adres, en hoeveel exemplaren je wenst (elk exemplaar bevat de zes talen). We vragen 1 € per exemplaar plus de verzendingskosten. Contacteer ons voor meer informatie.

De rechtengidsen worden ook verdeeld door de vakbonden ACV en FGTB, het Federaal Migratie Centrum en door de Franstalige organisatie CIRE.